Jana Maláčová

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.10.2019 18:14:00

Zákon o dostupném bydlení potřebujeme co nejdříve

Zákon o dostupném bydlení potřebujeme co nejdříve

Komentář na facebookovém profilu k cenám bydlení

Nájmy a ceny nemovitostí RAKETOVĚ rostou. Z vlastního bydlení se stává luxusní artikl, z nájmu strašák, který se každý rok navyšuje. Pak už jen zbývá se modlit, aby majitel nájem prodloužil…

Opravdu chceme, aby mladí museli odkládat založení rodiny, protože je pro ně vlastní bydlení mimo realitu? A opravdu chceme přihlížet tomu, jak starší generace měsíc co měsíc zápasí s placením nájmu, a to i přesto, že rekordně navyšujeme důchody?

Takhle to nejde. A pokud by se zákon o dostupném bydlení předložil až za rok, je to pozdě. Proto říkám - já paní ministryni Dostálové z pozice MPSV pomůžu, jak jen budu moct! Zákon o dostupném bydlení potřebujeme co nejdříve.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama