ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2021 9:09:00

Je nejvyšší čas dát šanci mladé generaci

Je nejvyšší čas dát šanci mladé generaci

Komentář na facebookovém profilu k nutnosti komunikace s mladou generací

 Mladí se údajně nezajímají o to, co se kolem nich děje nebo jim chybí odpovědnost." Tohle se často ozývá na adresu středoškoláků a nastupujících vysokoškoláků. Přitom to vůbec není pravda. Byli to hlavně mladí lidé, se kterými jsme učili ministerstvo zdravotnictví, jak má prostřednictvím nového portálu lidem sdělovat protiepidemická opatření. Svým zájmem ukázali české vládě, že má vůči mladé generaci hodně co dohánět.

Stačí s nimi jen mluvit, dát jim prostor a nabízet řešení problémů, které je zajímají. TOP 09 chce pro mladé například co nejvíce zjednodušit možnosti si ke škole přivydělat – zajistit, aby jim stát neházel klacky pod nohy zbytečným papírováním.

Pro studenty vysokých škol jsme již dříve prosazovali mnohem pohodlnější bydlení na vysokoškolských kolejích. A bydlení chceme řešit i dál, protože vsadit na mladou generaci znamená vsadit na dostupné bydlení, aby měli mladí lidé z čeho růst. Jednoduše chceme, aby měla nastupující generace respekt a podmínky, které si zaslouží. Budou to právě oni, bez kterých se budoucnost Česka neobejde.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama