František Kopřiva

Profil není spravován mnou. Dotazy můžete psát mailem.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2019 10:24:27 - Fleischer

právo

Dobrý den, já se ale ptal u zdroje https://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Lukas-Wagenknecht-126625/otazka/Mohl-bych-vas-poprosit-o-vyjadreni-134664), ale myslíte, že se mi dostalo odpovědi? To je u politiků dost běžné, že odpovídají jen na pozitivní dotazy. Ale já nchtěl na Wagenknechta útočit, jen mi nepřijde, že jednal správně. Nebo on se snad pochybení úřadu snažil řešit, když tam byl zaměstnán? To se asi nedozvím. Ale rád bych se dozvěděl aspoň to, co je víc. Evropské nebo české právo. Které je jakému nadžazeno?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2019 12:54:04 - František Kopřiva
 Vzhledem k počtu zodpovězených dotazů na jeho profilu předpokládám, že ho nepoužívá a založil ho někdo jiný. Například na jeho webových stránkách bude asi lepší místo: https://lukaswagenknecht.cz/kontakt/

A co se týká vašeho dotazu tak samozřejmě nelze odpovědět takhle jednoduše. 
Některé právo je nadřazené (různá nařízení EU), některé jsou směrnice, které dovolují volnost v implementaci členskými státy (třeba GDPR) a některé je opravdu jen doporučující. Není snadná odpověd na to jak to je, a stejně tak není správná odpověd na to jak by to mělo být.