Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.05.2022 21:13:00

Vyšehrad je opravdu v dobrých rukách

Vyšehrad je opravdu v dobrých rukách

Komentář na facebookovém profilu k Vyšehradu.

 Vyšehrad čeká mnoho novinek.

Naše městská část Praha 2 uzavřela s Národní kulturní památkou Vyšehrad před rokem memorandum o vzájemné spolupráci a rozvoji této překrásné památky.

Vyšehrad je součástí Pražské památkové rezervace zapsané na seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO a je chloubou nejen Dvojky, ale celé Prahy. Pan ředitel Ing. arch. Petr Kučera, Ph.D., nás společně s mými kolegy radními pozval na skvěle zorganizovanou prohlídku a prezentaci toho, jak se memorandum daří plnit. Musím říct, že Vyšehrad je opravdu v dobrých rukách.

Můžeme se těšit například na revitalizaci jedné z nejoblíbenějších pražských hospůdek, Hospůdky na hradbách. Připravuje se také nový informační systém, který bude přívětivý i pro handicapované návštěvníky. Nové infocentrum u Leopoldovy brány, rozšířené prohlídkové okruhy, různé edukační programy a kulturní představení.

A můj tip pro vás - nové vánoční trhy na náměstíčku před Leopoldovou branou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama