Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2021 13:21:00

Takže si to shrňme

Takže si to shrňme

Komentář na facebookovém profilu k hospitalizaci prezidenta Zemana

 Prezidenta vezli do ÚVN ve Střešovicích údajně na plánovaný rekondiční pobyt. Ovčáček nevzýval při té příležitosti všechny svaté, jak se dělává, ale obrátil se rovnou na Nejvyššího. Rekondiční pobyt se postupně přelil na dehydrataci a mírnou únavu. V pátek měl pacient šupačit domů, ale nějak se lékařům nezdál. Tak ho tam drželi do poslední chvíle, aby stihnul program odpoledních středečních jednání.

Nevím, odkdy se během hydratace dehydratované a mírně unavené hlavě státu dělá CT? Když ho ve středu vyvezli z pavilonu C5, jevil se blaženě a artikuloval draslík. Večer jsme se od changemelírky Schillerové dověděli, že hlava státu má hlavu v pořádku. Přemýšlí a komunikuje.

Ze slov české dluhové premiantky byla cítit úleva. Ale ta se zpravidla nedostavuje po zavodnění dehydratovaného. Spíš to na mě dělalo dojem, že se nám v hlavě státu něco srazilo. Ale nejsem doktor, tak už radši nebudu spekulovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama