Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.12.2019 11:24:02

Měl jsem o něm vyšší mínění

Měl jsem o něm vyšší mínění

Někdy stačí pár slov a je nám jasné s kým máme tu čest. Možná je pan Michálek pracovitý a náročný, škoda že ale nenabral take vice rozumu. Jinými slovy, mluviti stříbro, mlčeti zlato.

 O panu Michálkovi se často píše, že je pracovitý, že má vysoké nároky na kolegy nebo podřízené, že vyžaduje preciznost…Myslel jsem, že je take inteligentní. Spíše není. Jeho slova směrem k TOP 09, že by mělo zaniknout, vyzařují nejen aroganci, povýšenost, netoleranci, ale take kardinální hloupost, nepochopení pluralitního politického systému založeného na soutěžení různých politických stran a s nimi spojených občanů nebo zájmových skupin.

Jistěže, slova pana Michálka vycházejí z úlevy, že ustál vnitrostranickou nespokojenost s jeho chováním, je zase v ráži, šíří rozumy. Neuvědomuje si přitom, že hraje do noty přesně těm silám, kterým pluralitní system soutěžení politických stran leží v žaludku, kterým překáží, aby  se plíživými kroky zase vrátili tam, kde se jim bez konkurence žilo daleko lépe a kde byli rovnějšími mezi rovnými. Nepodezírám pana Michálka, že sám má tyto ambice, k tomu jeho myšlenkové schopnosti nestačí. Spíše si ve své omezenosti neuvědomuje, že zmizení každého střípku ochuzuje barvitost mozaiky a spolu s ní také voličův výběr, a že to je něco, pane Michálku, za co jsme před 30 lety pozvedli svůj hlas.

Nakonec ale dobře, že pan Michálek vyslovil co vyslovil. Aspoň víme, co je to za eso a na koho si dávat bedlivý pozor. Zmizení TOP 09 by byla škoda, kdyby zmizel pan Michálek, asi by si vydechli I v Pirátské straně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama