Ing. Jan Zechovský

Daruj krev, daruješ život!
  • VV
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.04.2010 19:49:46

Věci veřejné mají čisté ruce a čistou krev !

Věci veřejné mají čisté ruce a čistou krev !

Daruješ, pomůžeš !

Dne 29.dubna 2010 proběhlo dobrovolné darování krve ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové. Byla to výzva od členů Věcí veřejných z Královehradeckého kraje, kteří mají v tomto letité zkušenosti. Mohli se tak o ně podělit s novými lidmi, kteří vítají to, že mohou druhým pomoci. Jak se říká u dárcovství krve: „Daruješ, pomůžeš.“  V současnosti bohužel ubývá dobrovolných dárců a lidé, kteří podstupují placené odběry, lze považovat za rizikové dárce. Tato akce tedy měla za cíl podpořit bezplatné dárcovství, vítáme tedy každého nového dobrovolného dárce.  Nyní i později nás kdykoliv můžete kontaktovat. Děkujeme.

Tento den se také konají Žluté týdny, kde se lidé mohou dozvědět vše potřebné o všech typech žloutenky. U stánku si můžete vyzkoušet, zda si umíte dobře umýt ruce, pod UV zářením uvidíte, kolik Vám na rukou zbylo nesmytých bakterií. Věci veřejné tuto akci rádi podpořili a mohou s čistým svědomím říci: „ Věci veřejné mají čisté ruce“

V neposlední řadě jsme využili také chvilku času pro osobní kontakt s lidmi na Baťkově náměstí, abychom si s nimi pohovořili o problematice v ČR a nabídli jim tak vhodnou alternativu pro následující volby. Lidé si rádi odebrali náš lístek s kandidátní listinou, desaterem do voleb do PSP ČR a sdělili nám, že dinosaury už volit nebudou a že jsou rádi za nás. My jim tímto ještě jednou moc děkujeme.

Účastníci akcí: J.Zechovský, R.Komeda, I. Bezdíčková, H.Benešová, M.Kaminská,…

Jan Zechovský

/Věci veřejné – Královehradecký kraj/









Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama