Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2012 18:13:25

Poděkování za volby

Poděkování za volby

Vážené voličky a vážení voliči,

dovolte, abych vám touto cestou  osobně poděkoval za vaši volební podporu, která v prvním kole senátních voleb v Praze  ve volebním obvodu č. 23 (MČ Praha 8, Praha 18 - Letňany, Březiněves, Čakovice, Ďáblice a Dolní Chabry) získala 22,05% hlasů a  tím pomohla naplnit důležitý cíl : postup do dalšího kola  voleb a to dokonce z prvního místa.

Oceňuji především každého, kdo se v tomto čase rozhodl jít k volbám. Nyní je skutečně příležitost vystavit vizitku současnému vládnut, vyjádřit nesouhlas vládními reformami  a využít i jedinečné šance pro změnu. Volič není omezený idiot, jak se nám snaží vsugerovat  ti, co nedokáží unést současné volební výsledky. Má svoji vlastní hlavu a své zkušenosti. A věřím, že se nenechá odradit od účasti ani v kole druhém.

Musím současně ocenit korektnost mých protikandidátů v kampani v první kole těchto senátních voleb.  Zvláště  chci ocenit ty z kolegů,  kteří se nebáli předstoupit před občany spolu s ostatními kandidáty jako rovný s rovným a podílet se na iniciativě, pořádající  společné představení kandidátů  na radnici MČ Praha 8 a v klubu seniorů v Letňanech. Doufám, že tento duch férové politické soutěže vydrží i  během druhého kola.  


Váš  senátní kandidát Jiří Dolejš

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama