Ing. Klára Dostálová

  • BPP
  • Královéhradecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.02.2018 13:31:47

Zmatek ve školství, kolaps ve zdravotnictví a hejtman dovolené

Zmatek ve školství, kolaps ve zdravotnictví a hejtman dovolené

Nejdříve zmatek ve školství, teď chaos ve zdravotnictví. Co se to děje v mém kraji? A jak to řeší hejtman Královehradeckého kraje? Je na dovolené…

Zdravotnictví, jedna z největších priorit v rámci volebních kampaní se řítí do propasti. Dosazení „noví lidé“ kolem zdravotnictví některých radních asi nejsou těmi pravými odborníky. Pokud vedení nemocnice nemá podporu svých lékařů, tak by se nad tím měl někdo zamyslet. A když toho není schopen radní za zdravotnictví, který se raději vyhýbá médiím, tak by měl zasáhnout hejtman!

Zbývá mi jen zase a opět konstatovat, ze současné krajské uskupení složené z osmi stran je nefunkční. Nikdo to neřídí! Ještě že tam, kam nechodí slunce, chodí novináři.

Klub ANO vyzývá Radu kraje a zejména hejtmana, aby přerušil dovolenou a okamžitě se věnoval problémům kraje.  A ptám se ostatních členů této nefunkční koalice – vám to nevadí?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama