Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.02.2011 18:19:13

Lidské životy jsou ochráněny. Snad se teď vláda zamyslí

Lidské životy jsou ochráněny. Snad se teď vláda zamyslí

Vyjádření poslankyně Parlamentu ČR Miloslavy Vostré k přijetí návrhu memoranda.

Ráda bych poděkovala všem lékařům, střednímu zdravotnímu personálu, odborům i ministru zdravotnictví, kteří projevili snahu dohodnout se a garantovali tak, že v českých městech o obcích nebudou lidé zbytečně umírat.

Všem nám běhal mráz po zádech při vědomí, že s nemocným dítětem objedeme několik okresů, že sanitky budou převážet rodičky a nikde nebude jistota, že se dovoláme pomoci. Věřím, že vláda České republiky se zamyslí nad dlouhodobou nápravou ohodnocení lékařů, sestřiček a koncepce zdravotnictví bude realizována tak, aby tato situace již nikdy nenastala. Chtěla bych poděkovat i médiím, která tuto situaci sledovala bez popichování jednotlivých skupin a popisovala ji zcela reálně.

Je nezbytně nutné zamyslet se nad finanční situací našeho státu, protože nejde do nekonečna omezovat mzdy, zdražovat potraviny, platit školné. Každý z nás politiků by měl přispět k tomu, aby se naše republika rozvíjela ke spokojenosti všech našich občanů, abychom se nemuseli bát o práci, lékařskou péči či pomoc policie, hasičů a všech dalších profesí, jež dnes, stejně jako lékaři, žehrají na výši svých platů. Ještě jednou děkuji za dohodu, která ochránila lidské životy.

Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama