Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.02.2020 8:46:31

SPD Libereckého kraje schválilo kandidáty do podzimních krajských voleb.

SPD Libereckého kraje schválilo kandidáty do podzimních krajských voleb.

Dne 22. února 2020 proběhla v libereckém kongresovém centru Babylon již v pořadí 8. Regionální konference SPD Libereckého kraje.

Konference odsouhlasila návrh kandidátky pro podzimní krajské volby navrhnutý předsednictvem Regionálního klubu společně s Oblastními a Místními organizacemi a také kandidáta pro volby do Senátu za volební obvod Česká Lípa. 
Protože ale touto konferencí začala série regionálních konferencí napříč republikou, která skončí na konci března a teprve následně předsednictvo podle platných stanov hnutí schválí definitivní podobu krajských a senátních kandidátek, nebudeme zatím jména kandidátů zveřejňovat. 

Jednali jsme také o další strategii na prosazování programu našeho vlasteneckého hnutí SPD, aby slušní a pracující lidé měli lepší životy ve všech částech kraje.

Jako významní hosté dorazili předseda hnutí SPD Tomio Okamura a europoslanec SPD MUDr. Ivan David, CSc., kteří zde přednesli své projevy. 

Celou konferenci provázela přátelská atmosféra a na závěr se vedla věcná diskuze s konkrétními návrhy. Všichni jsme se shodli na tom, že to dáme. 

Aktuální volební preference hnutí SPD v Libereckém kraji jsou velmi nadějné a naplňují nás optimismem. Jsou  výsledkem vytrvalé práce stovek našich členů a dalších příznivců od začátku vzniku hnutí v roce 2015.

Česká republika, vlastenectví, naši občané a tradiční rodina je pro SPD vždy na prvním místě!


Ing. Radovan Vích

předseda Regionálního klubu SPD Libereckého kraje

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama