Ing. Vojtěch Munzar

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.11.2019 8:36:00

Vláda už neví, jak by zacelila díry ve státním rozpočtu

Vláda už neví, jak by zacelila díry ve státním rozpočtu

Komentář na facebookovém profilu k vládnímu záměru prodeje státních hmotných rezerv

 Vláda chce bez náhrady vydracovat státní strategické zásoby kovů. V době ekonomického růstu bychom měli rezervy vytvářet, ne se jich zbavovat.

Vláda už neví, jak by zacelila díry ve státním rozpočtu, které sama svým špatným hospodařením udělala. Teď chce prodat strategické zásoby kovů, ničím je nenahradit, a utržené peníze ve výši 2,2 mld. Kč utratit na běžné výdaje státu.

V hospodářském výboru sněmovny jsme se proti tomu postavili a vyzvali jsme vládu, aby takto získané peníze byly použity zpět na obnovu strategických zásob podle požadavků Správy státních hmotných rezerv. Když už tedy vláda tvrdí, že strategické zásoby kovů jsou zastaralé, tak ať se peníze z prodeje kovů neprojí a použijí se na zásoby nové.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama