JUDr. Jiří Pospíšil

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.08.2019 9:20:00

Buďme ohleduplní a citliví k divokým zvířatům

Buďme ohleduplní a citliví k divokým zvířatům

Komentář na facebookovém profilu ke vztahu k divoké zvěři

Právě jsem na silnici našel mládě volavky popelavé, které si za chvíli převezmou do péče zvířecí záchranáři. Tak ji držme palce!

Tisíce takových zvířat bohužel na silnicích umírají dnes a denně. Milí přátelé, nebuďte k nim lhostejní. Pokud raněné zvíře najdete, přivolejte na místo záchranáře, kteří ho ještě mohou zachránit.

Dnes se v Praze demonstrovalo za práva zvířat, jak jsem psal dopoledne. Neměli bychom být ale lhostejní ani ke zvířatům, která stále častěji končí pod koly našich aut.

Děkuji Karel Makoň ze Záchranná stanice živočichů Plzeň za to, jak se o zvířata stará. Pokud volavka přežije, budu vás o tom určitě informovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama