JUDr. Jiří Pospíšil

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.11.2020 19:38:00

Náš hlas u evropského stolu nemůže brát nikdo úplně vážně

Náš hlas u evropského stolu nemůže brát nikdo úplně vážně

Komentář na facebookovém profilu k poškozování postavení ČR v Esropské komisi střetem zájmů premiéra Babiše

 Evropské audity opět potvrzují: Premiér České republiky je ve střetu zájmů. I přes zdržovací taktiku advokátního týmu Andreje Babiše, toho času známého jako Vláda České republiky, trvá Evropská unie na svém. Česku tak reálně hrozí, že bude muset vracet stamiliony na dotacích pro premiérův holding.

A škody jsou i na české reputaci. Jiří Pospíšil : "Negativní vliv osobních problémů Andreje Babiše se projevil už při sestavování současné Evropské komise, kdy na nás nezbyl žádný důležitý ekonomický rezort.

Stejné to je, když se teď rozhoduje o novém nastavení systému dotací. Náš hlas u evropského stolu nemůže brát nikdo úplně vážně, když všichni vědí, že je náš premiér sám obrovským příjemcem dotací. Nikdo přece nevěří, že s Agrofertem už nemá nic společného."

Celý rozhovor s naším europoslancem a bývalým ministrem spravedlnosti najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama