JUDr. Jiřina Rippelová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.09.2012 0:44:51

Na zámku se opět slavilo!

Na zámku se opět slavilo!

Občanské sdružení Lamberská stezka vzniklo spojením obcí Strašín, Žihobce, Žichovice, Nezamyslice a Rabí za účelem propagace památek bývalého panství Lamberků.

Hlavním programem sdružení je propagace regionu, rozvoj turistického ruchu a kulturních akcí v jednotlivých obcích.  To a mnoho dalších zajímavých informací se můžete dočíst na webu občanského sdružení.

A dokladem toho, že se propagace regionu obcím na Lamberské stezce daří, je například otevření Muzea Lamberské stezky v krásných prostorách ranně barokního zámku v Žihobcích, které proběhlo letos na 1. Máje. Nebo úplně aktuálně  - III. Ročník Zámeckých slavností, které se konaly v sobotu 18.srpna.2012 v nádherném prostředí  zámeckého parku v Žichovicích. Počasí slavnostem opravdu přálo, kapely i tanečníci se opravdu činili a myslím, že ze zajímavého programu si mohl vybrat opravdu každý, kdo tuto akci navštívil. Do Žichovic krátce zavítal i hejtman Plzeňského kraje pan Milan Chovanec. Ráda bych za organizaci slavností poděkovala všem organizátorům, obecnímu úřadu, a také velkému žichovickému  patriotu Janu Kavalemu.

Tato, dnes již tradiční akce je malým příkladem toho, jak spojovat lidi na venkově, jak mohou spolupracovat jednotlivé spolky. Jak zorganizovat akci, do které je zapojena občanská společnost, jejíž aktivity je zejména v současné době tolik potřeba. Jsem ráda, že jsem III. ročník Zámeckých slavností navštívila i ochutnala vynikající regionální produkty.

Jiřina Rip

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama