JUDr. Petr Hulinský, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.02.2010 15:40:17

Vedení města jen slibuje- pražské ulice ale hyzdí nepořádek

Vedení města jen slibuje- pražské ulice ale hyzdí nepořádek

Alarmující nazval současnou situaci v pražských ulicích zastupitel Petr Hulinský. Nelíbí se mu především nepořádek, nedopalky či psí exkrementy, které ve velkém množství odhalil tající sníh.

Radní ve vedení města přitom řádný úklid plánují až na začátek dubna,  kdy skončí zimní sezóna. Značně se tak rozchází se sliby své velmi nákladné kampaně Čistá a zelená Praha, kterou se snaží lidem vsugerovat, že je všechno v pořádku. Nespokojení sociálnědemokratičtí zastupitelé v čele s Petrem Hulinským proto vyzývají vedení města k rychlé nápravě.

 „Zájem o čistotu naší metropole ze strany vedení města je sice chvályhodný, ale nesmí zůstat pouze u planých slibů a špinavých chodníků,“ upozornil na současnou situaci zastupitel Petr Hulinský, předseda Finančního výboru Zastupitelstva hlavního města Prahy. Stejně jako jeho stranickým kolegům ze sociální demokracie, se i jemu nelíbí, že město raději investovalo velké peníze do reklamy na předvolební projekt Čisté a zelené Prahy, než aby řešilo současný, žalostný stav chodníků. “Je neúnosné, aby chodníky v historickém centru Prahy vypadaly tak zanedbaně a město tomu jen nečině přihlíželo a nechávalo nápravu až na jarní měsíce,,“ vytkl Hulinský. Město totiž plánuje řádný úklid chodníků skrze svou příspěvkovou organizaci Technická správa komunikací (TSK) až na duben letošního roku. Do té doby bude pořádek v metropoli zajišťovat jen pár pracovníků TSK ručně.„Když vedení města našlo dostatek peněz na propagaci projektu čisté Prahy, tak by si mělo umět poradit také s naplňováním jeho myšlenky,“ uvedl Hulinský, který je rázně proti tomu, aby chodníky zůstaly plné psích exkrementů, nedopalků a dalších nečistot. „Místo do reklamy na údajně čisté ulice, ať dá město peníze raději do jejich úklidu. To obyvatelé i návštěvníci Prahy ocení jistě mnohem více,“ zdůraznil Petr Hulinský.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama