Jan Birke

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.04.2021 9:45:00

Abych předešel zbytečným spekulacím - Náchod neopouštím

Abych předešel zbytečným spekulacím - Náchod neopouštím

Komentář na facebookovém profilu k funkci ministra kultury

 Rád bych vás všechny ujistil, že Náchod je mou srdcovou záležitostí a má potenciální nová „mise“ na ministerstvu kultury je jasně časově ohraničená, a to do říjnových parlamentních voleb. Nikam neodcházím, na chodu města se budu i nadále aktivně podílet, v úzké spolupráci s dalšími kolegy místostarosty a radními.

Pokud nakonec budu na ministerstvu kultury působit, půjde o roli krizového manažera. Budu muset zajistit pro letošní rok další finanční prostředky pro kulturu, připravit rozpočet ministerstva na rok 2022 a vrátit kultuře podle reálného vývoje pandemie živé diváky a návštěvníky hned, jakmile to bude možné.

Kdo mě znáte, víte, že stejně jako pro Náchod, pro to udělám maximum. Jsem praktický, poslouchám lidi, řeším jejich problémy, a hlavně držím slovo. Toho se budu držet i na ministerstvu kultury.

Náchodské zastupitele požádám na dubnovém jednání o souhlas s dočasným výkonem funkce člena vlády do října 2021. Hned poté se VRÁTÍM! Po tuto dobu mám na radnici skvělý tým, se kterým budu neustále v kontaktu a podílet se na zajištění chodu města. Investice poběží podle harmonogramu, třeba na náš zámecký kopec uvidím i z jiné židle. Díky za vaši podporu!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama