ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2015 12:20:52

My ve středu Evropy jsme národ silný

My ve středu Evropy jsme národ silný

My ve středu Evropy jsme národ silný, soběstačný, plný pracovitých lidí. Díky těmto lidem jsme si dokázali vybojovat své místo v Evropě.

Tito lidé jsou páteří české ekonomiky a nositelé naší kultury. Nezlikvidovali je Habsburkové, fašisti ani komunisti. Dokonce ani současná levicová vláda neudělá z Čechů líný, poslušný plebs závislý na dávkách.

My Občanští konzervativci chceme dát lidem příležitost, aby mohli využít své schopnosti. Nepředstíráme, že jsme si všichni rovni. Nejsme stejní a stejní nikdy nebudeme. Proto lidé nemohou mít všichni stejnou životní úroveň. Vydírání pracovitých pro blaho nepracovitých je cesta k destrukci této společnosti. Musíme pobídnout a podpořit naše děti, aby byly úspěšnější než my, aby vyvedly náš národ z evropské průměrnosti. Nebojujeme s Islámem, ale s rakovinou tohoto náboženství, která ničí evropskou kulturu. Pro náš národ jsou nebezpeční všichni sociálně slabí přistěhovalci, kteří budou jen využívat sociální sytém. Je jedno, jakého jsou náboženského vyznání a odkud přichází.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama