Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.01.2021 4:33:00

Dostavba jaderného bloku Dukovan je pro nás prioritou v oblasti energetiky

Dostavba jaderného bloku Dukovan je pro nás prioritou v oblasti energetiky

Vyjádření místopředsedy Poslaneckého klubu KSČM a člena Hospodářského výboru PSP ČR k prohlášení České jaderné asociace.

Pod stálým tlakem z EU na snižování emisi a se zvyšujícími se cenami emisních povolenek požadujeme ve shodě s Českou jadernou asociaci z.s. a všemi občany Čech, Moravy a Slezska , kteří vidí v jaderné energetice budoucnost, urychlené rozhodnuti české vlády o vyhlášení tendru.  Odmítáme odkládáni rozhodnuti vlády na období po volbách! Česká republika může tímto alibistickým postojem  vlády premiéra Andreje Babiše ztratit jedinečnou možnost navázat na tradice českého energetického průmyslu. Současné s odsouváním rozhodnutí se dostáváme do vleku narůstajícího byrokratického odporu Evropské unie k jaderné energetice a snahám nadobro pohřbít naše naděje na čistou a bezpečnou jadernou energii.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama