ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.08.2012 15:15:51

Rodina je základ, homosexuální páry ji nikdy nenahradí

Rodina je základ, homosexuální páry ji nikdy nenahradí

Pod transparentem s heslem Rodina je fetiš předváděli své obscénní tanečky polonazí, provokující homosexuálové v průvodu na festivalu Prague Pride.

Nepříliš povzbudivý vzkaz hrdého homosexualizmu většinové populaci, že ?

Úctě ke křesťanství jako základu euroamerické civilizace jsem se již vyznal. A rodina je v hodnotovém žebříčku křesťanství na jeho samém vrcholu. Snahy stavět na stejnou úroveň soužití  dvou osob stejného pohlaví a tradiční rodinu se všemi jejími nezastupitelnými funkcemi odmítám. Mám na mysli kromě sňatku také možnost adopce dítěte.

Připouštím, že by homosexuální pár mohl adoptované dítě hmotně zabezpečit i nadstandardně. O jeho zdravý psychický vývoj bych se ale obával. Dětská duše je vnímavá a citlivá a v hlavičce takového dítěte by asi byl velký zmatek. Nevím o tom, že by existovala psychologická studie o vývoji dítěte, vychovávaného homosexuály. Určitě by to bylo zajímavé. A mám-li pochybnosti o adopci dítěte do homosexuálního prostředí, je dobré připomenout statistiky, hovořící o  mnohonásobně vyšším riziku zneužívání v náhradní rodinné péči.

Nepodporuji snahu svého kolegy Jiřího Dienstbiera prosadit adopci  dětí homosexuálními páry. V senátorském klubu jsme takovou možnost nediskutovali, nicméně nemyslím, že by zde našla většinovou podporu. Tak jako snad i v celé straně.

MUDr. Pavel Lebeda
senátor

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama