MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.06.2023 6:40:00

Otevřeli jsme cyklostezku k nádraží v Klánovicích

Otevřeli jsme cyklostezku k nádraží v Klánovicích

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové cyklostezce.

 Pokračujeme v cyklorozvoji: Otevřeli jsme cyklostezku k nádraží v Klánovicích!

Tahle dopravní propojení dávají smysl. Naskočíte na kolo, dojedete k nádraží, tam si schováte kolo na parkovišti Bike & Ride a do centra dojedete vlakem. Parádní příklad udržitelné dopravy spojené s aktivní mobilitou.

Dřív museli cyklisti jezdit po silnici. Nová víc jak půlkilometrová cyklostezka podél Staroklánovické ulice je teď ale bezpečně odděluje od automobilového provozu. Přesně to je způsob, jak chceme stezky pro cyklisty tvořit a jak to dává smysl.

Projekt je součástí cyklotrasy A500 a pražského cyklookruhu 8100. Je tedy součástí širšího plánu rozvoje cykloinfrastruktury, kterou se sTSK Praha snažíme postupně propojovat do souvislé sítě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama