Martin Herman, MPA

  • ANO 2011
  • Kolín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2021 9:34:00

Reakce na článek, který nevyšel

Reakce na článek, který nevyšel

Zdá se to jako nesmysl? Přesto to vedení města Kolína udělalo, a to zcela ve stylu rudé propagandy 70. let minulého století.

 Je to jak z brožury "Normalizátorem snadno a rychle"
  • Distancovali se od mého pomlouvačného textu, který neprošel cenzurou!
  • Popsali, o čem tak asi podle nich pojednává a proč je závadový!
  • A nezveřejnili ho! Pro jistotu...

Je totiž třeba předejít tomu, aby někdo náhodou nezapochyboval o tom správném výkladu a nemohl si udělat svůj názor sám, bez jejich citlivého vedení.

S utvářením toho správného názoru jim tak nějak "po našem, po soudružsku" vedení města pomůže v příštím vydání kolínského Rudého práva.

Pokud tomu stále odmítáte věřit, přikládám text, který Redakční rada zpravodaje (v níž samozřejmě nechybí ani kolínský starosta) zveřejnila na místě, kde měl můj text vyjít.

článek

Okruh témat, která budou vhodná ke zveřejnění očekávám na příštím zastupitelstvu. Určitě nebude chybět oslava úspěchů kolínského vedení, nebo zdůraznění vedoucí úlohy STAN, či manuál a výkladový slovník k pochopení opozičních provokací. Republiku si totiž v Kolíně rozvracet nedáme! Kdo nejde s námi, jde proti nám a zatočíme s ním pěkně po našem...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama