Martin Herman, MPA

  • ANO 2011
  • Kolín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.03.2021 12:35:00

Zaplatil jsem vyměřenou pokutu a tím považuji celou věc za uzavřenou

Zaplatil jsem vyměřenou pokutu a tím považuji celou věc za uzavřenou

Reakce na výzvu pana Kašpara ke složení zastupitelského mandátu.

Vážení kolegové, dovolte mi reagovat na výzvu pana Kašpara ke složení zastupitelského mandátu. Tento mandát mi byl svěřen na základě volebních výsledků a hlasů občanů Středočeského kraje. 

{poll title="Anketa:" id="3182" /}
Ano, udělal jsem chybu. Ne však ve zlém úmyslu. Mnohokrát jsem se omluvil, avizoval, že případnou pokutu hygieny přijmu s pokorou, a to se také stalo. Velmi mě mrzí, ze i přesto všechno a s vědomím toho, že jsem nikoho  nevystavil žádnému nebezpečí, dělají kolegové ze STAN z celé věci politikum.
Dovoluji si tvrdit, že podobné chování STAN je i zásadní součástí problému na celostátní úrovni a nehodlám akceptovat doslova "dolování" politického kapitálu a "honění" volebních preferencí na úkor nelehké situace, ve které se nachází občané našeho kraje i celé republiky. Přesně takový přístup považuji za kontraproduktivní nejen na krajské úrovni.
Se vší rozhodností tedy chci prohlásit, že mandát nehodlám složit na základě podnětu lidí, kteří vidí papalášství v tom, že jsem se účastnil jednání na KÚ. Lidí, kteří se odvolávají na čest, svědomí a věrnost České republice a přitom se nestydí používat informace o mně a mém malém synovi protizákonně uniklé z KHS. A konečně lidí, kteří se neumí se svým kritikem utkat jinak, než formou udávání a trestních oznámení.
Dnes jsem zaplatil vyměřenou pokutu a tím považuji celou tuto nešťastnou věc za uzavřenou a to především s ohledem na moji rodinu. Je totiž naprosto zřejmé a já to považuji za skandální, že došlo k úniku informací z KHS a já svoje blízké nehodlám dál vystavovat nebezpečí.
Těším se na další spolupráci!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama