Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2019 12:49:00

Chceme navrhnout společný postup při přesunu velvyslanectví zemí V4 do Jeruzalém

Chceme navrhnout společný postup při přesunu velvyslanectví zemí V4 do Jeruzalém

Komentář předsedkyně sněmovního výboru pro obranu Jany Černochové

 Náš poslanecký klub se jednomyslně postavil za výzvu iniciovat společný přesun velvyslanectví zemí Visegrádu do Jeruzaléma. Podpora Státu Izrael je dlouhodobě součástí programu ODS a tímto krokem naplňujeme náš slib, že budeme podporovat svobodné rozhodnutí Státu Izrael o určení svého hlavního města.

Zároveň budeme dnes na plénu Poslanecké sněmovny navrhovat nový bod jednání, jejímž výsledkem by bylo jednoduché usnesení, které vyzve vládu k iniciaci jednání o společném přesunu velvyslanectví zemí V4 do Jeruzaléma. Jsme přesvědčení, že se mj. jedná o deklaraci přátelství a solidarity, která je obzvláště v dnešních časech, kdy se nejen Evropou opět zvedá vlna antisemitismu, o to významnější.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama