Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2021 14:40:00

Karlovarský kraj miluji a jsem připravená za něj bojovat

Karlovarský kraj miluji a jsem připravená za něj bojovat

Komentář na facebookovém profilu k postu lídryně v Karlovarském kraji.

Ve středu mě vedení Hnutí ANO schválilo jako lídra v našem Karlovarském kraji do podzimních sněmovních voleb a já bych za tu důvěru chtěla velmi poděkovat.

Zároveň je to pro mě obrovská zodpovědnost, ke které přistupuji s velkým respektem a pokorou. Mám ohromnou radost, jak silnou jsme sestavili kandidátku, jsme skvělý tým, který táhne za jeden provaz. Kdo mě zná, tak ví, že slovo NEJDE neznám, jde všechno, jen se musí chtít. Jako bývalá starostka Horního Slavkova, náměstkyně na ministerstvu vnitra pro veřejnou správu, hejtmanka Karlovarského kraje, ale i maminka dnes již více jak ročního syna Honzíčka chci, aby věci byly tak, jak mají být a pokud mají lidi problém, musíme být připraveni jim pomoct. Politici a úředníci jsou tady pro lidi, ne obráceně. Za náš kraj jsem bojovala a vždy budu bojovat. Jsme region s nejmenším počtem obyvatel a také s nejmenším zastoupením ve sněmovně, ale to nic nemění na tom, že chceme být slyšet a vidět. Kdo mě zná, ví, že jsem urputná a problém s tím opravdu nemám. Tím spíš, že Karlovarský kraj miluji a jsem připravená za něj a zájmy jeho lidí opět bojovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama