Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2021 8:36:00

Máme silný tým a máme silný program

Máme silný tým a máme silný program

Kandidáti Hnutí ANO pokračují v předvolební kampani a trpělivě svým voličům vysvětlují hlavní body programu. Jedním z těch zásadních je vytrvalost a neustálý boj za potřeby a zájmy nejmenšího kraje České republiky.

 To slibuje nejen lídryně kandidátky Jana Mračková Vildumetzová, ale celý její tým.

Ten je složen ze zkušených osobností působících v nejrůznějších oborech na celém území Karlovarského kraje. Na kandidátce najdete starosty, lékaře, ředitele, zdravotního bratra a také oblíbeného a známého žokeje Josefa Váňu. Ten patří k ikonám českého sportu a to zdaleka nejen toho jezdeckého. „Do Hnutí ANO jsem šel proto, že se mi nelíbilo, co předvádí Topolánkové a Kalouskové,“ říká oblíbený žokej, který mnohokrát vyhrál Velkou pardubickou jako žokej i trenér a na kandidátce hnutí má číslo pět.

Svoji podporu ale naplno vyjadřuje jedničce na kandidátní listině Janě Mračkové Vildumetzové. „Znám málo tak poctivých a pracovitých lidí, jako je právě naše urputná Jana, která se ničeho nebojí. Měl jsem šanci s ní spolupracovat ve vedení Karlovarského kraje, a vždy jsem obdivoval, jak důkladně se dokáže na každé jednání připravit a jak detailní má přehled,“ pokračuje Josef Váňa, který v minulosti působil jako krajský radní pro oblast sportu a nyní je opět krajským zastupitelem.

Váňa chce společně se svými kolegy na kandidátce Hnutí ANO za Karlovarský kraj prosazovat hlavně zájmy příhraničního regionu, nepolevit v přípravě a dostavbě dálnice D6, co nejrychleji nastartovat lázeňství a cestovní ruch, který dostal obrovskou ránu v době covidové krize a pokud možno zajistit co největší podporu sportu a sportující mládeži. „Je třeba, aby o Karlovarském kraji bylo v Praze a na všech ministerstvech slyšet. Je třeba stále opakovat, že se jedná o velmi malý, ale nesmírně krásný kraj, který potřebuje v současné době pomoci v mnoha rovinách,“ dodává žokej.

Hnutí ANO v Karlovarském kraji postavilo na čelo kandidátní listiny do říjnových parlamentních voleb tři ženy. Jedničkou je již několikrát zmíněná Jana Mračková Vildumetzová, která si prošla všemi patry české politiky. Začínala jako starostka Horního Slavkova, poté stála v čele Karlovarského kraje jako hejtmanka a uplynulé čtyři roky pracuje jako poslankyně Parlamentu ČR. Na druhém místě kandidátky je rovněž současná poslankyně a lékařka zdravotnické záchranné služby Věra Procházková a trojkou je současná starostka Sokolova Renata Oulehlová. Na čtvrtém místě kandidátní listiny najdete obchodního ředitele Martina Hurajčíka a na pátém výše citovaného Josefa Váňu. „Máme silný tým a máme silný program.

Máme chuť pracovat, a jak slibuje naše předvolební heslo, máme chuť se za obyvatele České republiky a konkrétně Karlovarského kraje, rvát do roztrhání těla,“ dodává Jana Mračková Vildumetzová.

Více o programu a Hnutí ANO najdete ZDE nebo ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama