Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.10.2021 9:15:00

V našem kraji je nejvíc občanů v exekuci na Sokolovsku

V našem kraji je nejvíc občanů v exekuci na Sokolovsku

Komentář na facebookovém profilu k Milostivému létu

 Jsem ráda, že se nám v uplynulém volebním období podařilo schválit novelu exekučních předpisů a díky tomu 28. října začala mimořádná možnost zbavit se svých dluhů. Velké poděkování zde patří mému kolegovi z klubu Patriku Nacherovi a i dalším poslancům napříč politickým spektrem, kteří novelu připravili. Ta tak může pomoci až 300 tisícům dlužníků, které stíhá soudní exekutor kvůli pohledávkám vůči státu, obcím a jejich organizacím. Takové exekuce mohou být brzy zastaveny, stačí zaplatit původní dluh a poplatek exekutorovi ve výši 908 korun.

Pokud tedy víte, že máte dluhy vůči městu (nájemné, pokuty), zdravotní pojišťovně, dopravnímu podniku, ČEZ, České televizi, Českému rozhlasu a podobným veřejnoprávním subjektům a tyto dluhy jsou již vymáhány exekučně, tak využijte právě možnosti Milostivého léta, které má omezenou platnost na dobu tří měsíců, tedy do 28. 2. 2022. V našem Karlovarském kraji je nejvíc občanů v exekuci na Sokolovsku, jde až o 21 procent. Například v Rotavě má exekuci každý třetí obyvatel a na jednoho dlužníka tam dokonce připadá až šest exekucí.

Pokud se vás tedy možnost využití Milostivého léta týká, nenechte si možnost oddlužení uniknout. Pomoci s procesem vám může například HELP linka Člověka v tísni na telefonním čísle: 770 600 800, případně dluhové poradny v Karlovarském kraji, nebo mi napište soukromou zprávu na FB.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama