Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.06.2019 21:33:11

A je to venku !

A je to venku !

Nedávno zveřejněná informace na Aeronetu kdo skutečně stojí v pozadí demonstrací proti Babišovi se stala šlágrem mezi sdílenými zprávami uživateli internetu.

Aeronet na základě došlých  dokumentů a informací  publikoval doslova šokující zprávu, podle které za útoky na premiéra Andreje Babiše stojí tři  frakce moci. Sudetoněmecké lobby v ČR, Zdeněk Bakala s jeho spřátelenými médii a dále římsko-katolická církev.

   Další znepokojivou informací pocházející ze stejného média je sdělení z průběhu letenské demonstrace 23.6.2019. Lídr  Milionu chvilek  Mikuláš Minář se na ní ukázal v kompletním oblečení nacistické NSDAP a ve stejných hnědých barvách, které používala nacistická strana nejen pro své uniformy, ale stejnou barvu používala i Hitlerjugend. Náhoda ? Symbolika? Prvotní náznaky restaurace fašismu v české kotlině, navazující na Ukrajinu?  

    Na Tomáše Ortela jsou pro jeho kontroverzní texty vedeny mediální útoky, ale  provokace Mikuláše Mináře zůstává  bez odezvy. Na ex- prezidenta Klause pro jeho výrok v televizi Prima, že lidé byli sváženi  na letenskou demonstraci  23.6.2019  zdarma bylo  podáno trestní oznámení, ale  na majitele  Aeronetu, případně na  autora zde publikovaného  článku   nikoliv. Mnohý z občanů si proto  klade oprávněnou otázku. Jde o cíleně publikovanou dezinformaci, nebo oprávněnou obavu pro český národ? Jedná se o dezinformační informaci nebo ne ?

    Jasno by občanům mohl  udělat svým zasvěceným sdělením  pornoherec a výkonný ředitel think – tanku Evropské hodnoty Jakub Janda, případně ministr zahraničí Tomáš Petříček. Oba více než dobře placeni z kapes daňových poplatníků. Nebo se skutečné odpovědi  dočkáme až na   letenské „opakované“  demonstraci  16.11. 2019 s dalším fiktivním mrtvým studentem?  Spíše ne. Vždyť skutečnou pravdu o pozadí převratu v roce 1989 jsme se zatím nedozvěděli ani po 30 letech !

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama