Mgr. Petr Gazdík

  • STAN
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.03.2019 12:52:52 - Božan Božan

Myslíte, že mladí a noví jsou lepší

politici než třeba vy? Maldí jsou hodně Piráti a ti také mladí volí. Kdo myslíte, že bude volit pana Rakušana, když nepočítám lidi, co ho znají? Ono je na něm dost znát, že nežije na vesnici a dost pochybuji, že mezi lidi na druhém konci republiky kdy zavítal. On je takový typický pražský politik, těch je ale jak máku. A proč třeba nevytvoříte nějakou silnou stranu společně s TOP 09 a KDU-ČSL? Takhle vzájemně mezi sebou o hlasy bojujete, ale společně byste mohli být přeci silnější. Bohdan

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.03.2019 17:12:46 - Mgr. Petr Gazdík
Vít Rakušan je zkušený starosta Kolína, opravdu není „pražským politikem”. Obměna v čele hnutí je zdravá věc, nová krev může vnést politické straně nový impuls. Kolega Rakušan není nezralé mládí ani naivka, jak říkám, je to zkušený komunální politik. Kéž by jich mezi Piráty bylo víc. A spojování: víte, zkoušeli jsme to už mnohokrát a takovou zkušenost, jako bylo spojování s KDU-ČSL, bych si už nerad zopakoval.