Mgr. Petr Gazdík

  • STAN
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.01.2020 15:45:48 - Lukáš91

Uvítal byste, kdyby se znovu obnovila koalice TOP 09 a STAN?

Podle mě je současný stranický systém strašně roztříštěný. Stran je moc, často voliči neví, čím se liší. Je zajímavé, že vy starší a zkušenější jste byli schopni dělat v politice kompromisy, ale stávající politici toho schopni nejsou. Četl jsem, jak se Pekarová s Rakušanem hádají. Myslíte, že tento jejich přístup bude efektivní? Já si někdy říkám, oč jim vlastě jde. O vlastní slávu nebo o to, abychom se měli všichni dobře? Bohužel si myslím, že jako většině mladých hlavně o to první. Mají ambice, což je dobře, ale není politika především uměním kompromisu? Pan Rakušan si jede svoji linii a moc se neumí pořádně rozhlédnout mimo ni - ostatně je to vidět i na preferencích. Program máte dobrý, tak jak to, že vás nevolí víc lidí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.01.2020 12:01:01 - Mgr. Petr Gazdík
Pokud vím, Vítek Rakušan je velmi schopen kompromisu, nehysterčí a zbytečně neútočí. Hysterické reakce jsou ostatně jen známkou paniky. Víme, že do voleb nějaké spojení bude nutné - ne do těch krajských, ty jsou jiné a mnohem víc se blíží volbám komunálním, ale do celostátních bezesporu. Máme čas po krajských volbách dopilovat právě formát spojování. Vám děkuji, že se Vám náš program líbí, ale my musíme lidem mnohem stručněji a srozumitelněji vysvětlit, co pro celou zemi chceme dělat.