Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.11.2020 9:20:57

Možná, že byl zažehnán konflikt s nedozírnými následky

Možná, že byl zažehnán konflikt s nedozírnými následky

Na poslední chvíli byl zažehnán konflikt, který mohl mít nedozírné následy a naše média řeší prkotinu, že Hůla poslal poštou zpět metál prezidentu Zemanovi

Přátelé, je mi smutno z toho, že se tu a ve velkých médiích řeší taková prkotina, že Daniel Hůlka vrátil poštou metál Miloši Zemanovi a při tom, možná byl zažehnán veliký mezinárodní konflikt (o Náhorní Krabach) Pokud by se Rusko postavilo vojensky na stranu Arménie, a Turecko na straně Ázerbájdžánu, tak by stálo vojensky přímo Rusko proti NATO, jehož je Turecko členem. Francie sice stojí též na straně Arménie, ale vojensky by se neangažovala.  Samozřejmě je mi líto Arménů, kteří opouštějí své domovy. Ale zase se to stalo tím, že jejich vůdci chtěli změnu, i když si fakticky vládli sami. Vyhlásili formálně samostatnou republiku Arcach. To nemohli naopak Azerové v čele prezidentem Ilhamem Alijevem připustit, protože fakticky je Náhorní Karabach součástí Ázerbájdžánu a byl i v minulosti. Jako prezidentský kandidát jsem byl kontrolovat prezidentské volby v Ázerbájdžánu v roce 2018 a vím, že Karabach byl i tendy velice citlivým místem pro Azery.

Zpět k žabomyší věci. Mimochodem, vůbec se mi nelíbíilo, že Dan Hůlka prezidentu v dopise tykal. Něco jiného je tykání mezi bývalými členy ČSSD Milošem Zemanem a Frantou Ringem Čechem. V této straně si členové tykají. Pokud vím, tak D. Hůlka v ČSSD nebyl. Prostě mám rád, když se doržuje určitá etiketa, alespoň v písemném styku. Ať už si oprezidentovi myslí kdekdo kdeco, tak je to první občan tohoto státu a mě například ono tykání v písemné formě uráželo. Viděli jste dnes ráno v TV pořad Život v časech "Panství Downton"? Smozřejmě taková etiketa je v současné době až přehnaná, ale ruku na srdce, nedrží Velkou Britanii pohromadě vztah Britů ke své královně a královny ke svým "poddaným".

Buďme svorní. Petr Hannig

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama