Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.12.2021 17:43:07

Hezké svátky všem…

Hezké svátky všem…

Jsou svátky, Vánoce a v tomto období k sobě lidé mívají blíž. Prosím, zkusme alespoň ty tři dny, které nás čekají, prožít bez politiky, či hádek na sociálních sítích o očkování. I když je špatná doba, máme se lépe než mnozí ostatní. Važme si toho.

Přeji vám všem a vašim blízkým klidné a spokojené prožití Vánoc ve zdraví. Těm z vás, kteří jste sami přeji, aby tyto dny zvládli a pokud by vám bylo smutno, nebo dokonce těžko, ozvěte se někomu relativně blízkému, kdo Vám pomůže zvládnou tyto dny. Ostatním - pokud je ve vašem okolí někdo sám, zkuste jej oslovit, jestli něco nepotřebuje. Pozvěte jej třeba na kafe, nebo i klidně k štědrovečernímu stolu.

Vždyť v mnohých rodinách je tradicí, že u štědrovečerního stolu je talíř navíc, tak proč jej nenaplnit. V Novém roce přeji všem jen to nejlepší, klid, zdraví, spokojenost, radost ze života a ekonomickou stabilitu. Přeji všem, aby po zdravotní i ekonomické stránce zvládli úskalí, které nám všem přinesl Covid. A nám všem přeji, aby tady ani blízko nebyla válka. Ještě jednou, klidné a pohodové svátky všem.

 Michal Malý

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama