Miroslava Němcová

  • ODS
  • Praha 1
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2021 13:05:00

Stropnický a Maláčová. Spojení drzosti, spratkovství a pavlačové kultury

Stropnický a Maláčová. Spojení drzosti, spratkovství a pavlačové kultury

Komentář na facebookovém profilu k Matěji Stropnickému a Janě Maláčové z ČSSD.

 Ministryně Maláčová s M. Stropnickým chtějí ve volbách protlačit ČSSD do sněmovny. Toto spojenectví drzosti, spratkovství a pavlačové kultury staví kampaň na třech pilířích:

1) Nenávist k podnikatelům, živnostníkům, lidem nezávislým na státu.

Maláčová je ministryní práce, ale těm, kteří pracovní místa vytvářejí, hází klacky pod nohy. Na dodržování zákoníku práce nedbala po celé čtyři roky, teď se probrala a dělá si z toho kampaň.

Porušuje zákony a v tažení proti zaměstnavatelům se neštítí ničeho. Lže a pomlouvá ty, kteří nekritizují samotné kontroly, ale svévoli a zpupnost paní ministryně. Na to, aby zkontrolovala  státní firmy nebo Agrofertní impérium však kuráž nemá. Platy chce plošně zvyšovat státním zaměstnancům, ale k podpoře podnikání se staví jako komunisté v roce 1948. Rozhazuje už i peníze dnešních dětí, roztáčí inflační spirálu, která zlikviduje úspory a v důsledku ožebračí všechny.

2) Obdiv k vývoji ve Venezuele.

Ministryně říká, že přezdívka “Venezuela” jí nevadí, je prý láskyplná. Tak pro připomenutí:
- Venezuela je v hospodářském kolapsu
- nezaměstnanost v roce 2019 činila 44%
- od roku 2016 prochází obdobím hyperinflace
- úspory jsou zcela zdecimovány
- centrální banka škrtla z venezuelského bolívaru 6 nul
- byly vytištěny bankovky v hodnotě 1 milión bolívarů, v přepočtu necelých sedm korun
- potraviny na příděl, tragický nedostatek léků
- milióny lidí ze zbídačelé země emigrovaly
- enormní nárůst kriminality, loupeží a  vražd (3. nejnásilnější země na světě)
- prezident Maduro odebral parlamentu všechny pravomoci
-  představitelé opozice jsou unášeni, mučeni, vražděni
-  za rok 2017 potvrdila OSN 5 287 zavražděných odpůrců režimu

To je vzor paní Maláčové, tam nás chce dovést.

3) Sympatie k ANO, SPD a KSČM, nenávist k ODS.
Ta, která sedí na ministerské židli díky spolupráci s ANO a mlčky toleruje podnikání Andreje Babiše na úkor státu, nevystupuje proti nezákonným vládním nařízením, nedělá nic pro proti oligarchizaci země, varuje před ODS.

Nevaruje před SPD ani před komunisty. Jak by mohla, vždyť jsou to dvě pevné opory vlády, v níž sedí. O první lze číst ve zprávě BIS o extrémismu, druhou připomíná zákon o zločinnosti a protiprávnosti komunistického režimu. To paní Maláčové nevadí. Prostě svůj k svému. Měla by vysvětlovat proč vedení ČSSD (jehož je členkou) zlikvidovalo demokraticky sestavené kandidátky třeba v Jihomoravském kraji a dosadilo na ně své kamarády. V důsledku toho řada členů ČSSD ze strany odešla. V Praze to bylo také podivné.

Vedení ČSSD s p. Maláčovou neplatí dluhy za Lidový dům, likviduje demokratické principy uvnitř strany, vždy srazí paty před A. Babišem. Aby se o tom nemluvilo, fabuluje o budoucím vládnutí ODS a ANO. Vedení ODS to jednoznačně odmítlo, p. ministryně výmysly opakuje. Svou politikou přivedla ČSSD na práh nevolitelnosti, teď je bezradná, panikaří a dle vzoru předsedy vlády ukazuje na všechny jenom ne na sebe. Kdyby si se Stropnickým říkali hnusná dvojka, sedělo by to lépe.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama