Oldřich Bubeníček

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.05.2019 5:29:00

Kraj je připraven ucházet se o provoz litoměřické nemocnice

Kraj je připraven ucházet se o provoz litoměřické nemocnice

Hejtman Ústeckého kraje přijal zástupce petičního výboru. Řešili prodej litoměřické nemocnice.

Svůj nesouhlas se záměrem prodeje akcií litoměřické městské nemocnice přišli představit hejtmanovi Ústeckého kraje zástupci petičního výboru. Členové výboru se dle svých slov obávají omezení provozu, pokud by byla nemocnice prodána soukromé společnosti. Zároveň se zajímali o návrh Ústeckého kraje, který projevil o nemocnici zájem prostřednictvím své akciové společnosti Krajské zdravotní. Hejtman Oldřich Bubeníček se v příštím týdnu setká také s vedením města i nemocnice.

"Petičnímu výboru jsem zopakoval postoj Ústeckého kraje, který jsme oznámili i vedení města v oficiálním dopisu na začátku letošního roku. Tedy pokud nebude město Litoměřice mít zájem i nadále provozovat nemocnici, je kraj připraven prostřednictvím Krajské zdravotní se o její provoz ucházet," uvedl na závěr jednání hejtman Oldřich Bubeníček.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama