Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2014 19:46:37

Samé fráze, kupodivu i jeden vlastní názor.

 Samé fráze, kupodivu i jeden vlastní názor.

Jsem velice rád, že senátor Štětina, Zaorálek a „americký“ občan Dienstbier nemají žádnou zodpovědnost za Českou republiku.

Když si uvědomím, že senátor Stětina v rozhovoru uvedl, že by bylo nejlepší, kdyby NATO ve spolupráci s ukrajinskou armádou uskutečnilo cvičení u ruských hranic, tak si říkám, že senátor Štětina by byl asi nejraději, kdyby události na Ukrajině ještě více eskalovaly. Jinak si to neumím vysvětlit.


Pan Dienstbier by zase nejraději vyřadil ruské firmy z tendru na dostavbu Temelína. Co na to říci? Buďme rádi, že pan Dienstbier nemá takové pravomoci, aby mohl své myšlenky uskutečnit. Poškodilo by to celou Českou republiku. Na druhou stranu nemůžeme ministru Dienstbierovi nic vyčítat, protože ministr Dienstbier logicky hájí americké zájmy.


Pan Zaorálek všem kraluje. Tento ministr zahraničí by snad nejraději vyhlásil Ruské federaci válku.
A nejen to. Dokonce ministr Zaorálek chce poškodit Rusy tím, že ve světle událostí na Ukrajině by bylo lépe nepouštět do země občany Ruska a že Rusové se mají vzdát naděje na zrušení víz pro krátkodobé cesty do Evropy a snů o právu pobytu v zemích EU. Bylo by nejlepší, kdyby si tento ministr spočítal, kolik občanů Ruské federace navštíví naši republiku a utratí v ní slušné peníze. Koho chce pan Zaorálek poškodit? Prý Ruskou federaci. Ale je tomu naopak. Pan Zaorálek by poškodil nás.


Takže nakonec zaplaťpánbů za ministra obrany. Ten se dnes v televizi vyslovil proti akci NATO na Ukrajině. Konečně někdo, kdo nesbírá body a řekne svůj názor. A to se jedná o člena vlády. Jen houšť!


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama