Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2014 15:14:03

Změna ODS? V žádném případě!

Změna ODS? V žádném případě!

ODS si do svého čela zvolila Petra Fialu, ale obroda strany se konat zřejmě nebude...

Straníci a rétorika strany ODS se nezměnila. Ódeésáci tleskali projevům, které by se dali označit za velice sebestředné až arogantní. Pan Pospíšil, který je prý veliký kamarád vlivého obchodníka s nevábnou pověstí pana Jurečky, také nezklamal. Ve svém nominačním projevu na post 1. místopředsedy ODS pan Pospíšil nešetřil sebechválou a chvílemi si svůj projev vyloženě užíval. Až to hraničilo s divadlem, které předvádí při jednání Zastupitelstva Plzeňského kraje. První dáma ODS paní Němcová také nezklamala. V jejím projevu také nechyběla sebechvála za zásluhy, které vykonala pro ODS. Touha po moci někomu časem zlomí vaz. Paní Němcová je vzorovým důkazem.
A snad i výsměch si zaslouží eso všech es, pan Kuba. Politik, který je údajně napojen na kmotry, nadává druhému politikovi, který je také údajně podobně napojen,  že vytáhl na povrch pojem „kmotr.“
Kongres ODS se nějak nezměnil od kongresů předešlých. Tak, jako v minulých kongresech jsme slyšeli, jak politici ODS budou hájit práva občanů a že zařídí perfektní fungování celé země. I tento kongres byl zcela odtržen od dnešní reality. A že dnešní realita je velice krutá. Na kongresu nezazněla sebekritika. Nebo že by ODS toto slovo neznala?
ODS může vyházet koplet celé vedení, přejmenovat se a bůh ví co ještě, ale není ji to nic platné. Občané ČR si pamatují, jaká strana přes 7 let devastovala střední třídu a opovrhovala slušnými občany. Lidé nezapomínají a ani Petr Fiala ODS nespasí.        
                                                
Panu novému předsedovi samozřejmě gratuluji ke zvolení a doufám, že alespoň trochu ODS změní. A to tak, aby to nebyla strana, která bude v Poslanecké sněmovně ničit to dobré.

Petr Cvalín

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama