Petr Kapounek

  • Piráti
  • Prostějov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.05.2010 10:48:02

Kalousek hailoval, vzduchem létaly zvratky

Kalousek hailoval, vzduchem létaly zvratky

Trocha satiry neuškodí.... ;-)

Včera se předsedovi HOP09, Marku Kalouskovi, podařila nešťastná situace. Cestou ze sněmovny narazil na několik lidí, vracejích se z mýtinku krajně pravicové strany DFFF. I hned jak zahlédl předsedu Bandase, žačal hailovat a pokřikovat nesrozumitelné věci o politické levici a plynu. Extremisté překvapně upustili baseballové pálky, načež je všechny pozvracel. Inkrimonované video extremisté zveřejnili okamžitě na webu.

"Bylo to celé připravené," prohlásil Kalousek. "Když jsem přišel do poslanecké kantýny, alkohol už byl nachystaný, navíc s výraznou slevou. Jistě chápete, že je krize a šetřit se musí."

Celá záležitost je pro kalouska nešťastná, neboť přišla těsně před volbami. Politolog však redakci uvedl, že tento incident může preference strany HOP09 pouze posílit. "Alespoň je vidět, že je to také obyčejný člověk" uvádí se na facebooku příznivců strany HOP09. Kalousek dále píše "Pouze jsem je pozdravil způsobem, kterému rozumí. Požádal jsem je, aby video nezveřejňovali, ale oni řekli, že ho zveřejní. Je podlé, že nedrží mé slovo." a dodal "Na internetu je podvržené video, na to mám svědky. Naši mediální experti na něm pracovali celou noc!".

Redakci se podařilo zíkat i vyjádření předsedy DFFF Bandase a výpověď očité svědka, v rámci vyváženosti informací jej však nezveřejní. Na webu HOP09 jsou nyní ke koupi trčka s vyobrazenou zdviženou pravou rukou držícící papírový pylík, prý je o ně velký zájem. A Marek Kalousek má u naší redakce palec nahoru!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama