Petr Orel

  • SZ
  • Nový Jičín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.05.2021 11:41:00

ANO opět šláplo úplně vedle

ANO opět šláplo úplně vedle

Komentář na facebookovém profilu k vládnímu návrhu stavebního zákona

 Přijetí nového stavebního zákona v Poslanecké sněmovně je špatně, takto zásadní právní normu nejde protlačit silou jednoho či několika poslanců, na takovéto právní normě je potřeba koncensu všech rozhodujících politických subjektů, ale i krajů a obcí nebo alespoň výrazné většiny zainteresovaných.

ANO opět šláplo, se svými spojenci s SPD a částečně ČSSD, úplně vedle. S volnou krajinou, půdou nelze hazardovat, je to možná to nejcennější co máme. Určitě cennější než plány developerů na stavby distribučních hal či přepychových rekreačních objektů v chráněných územích.

Pevně věřím, že Senát novelu stavebního zákona zamítne. Není to žádný krok dopředu, určitě nepřinese to tolik požadované zrychlení stavebního řízení, proti kterému osobně nic nemám, naopak.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama