PhDr. Mgr. Robert Huneš

Ředitel hospice v Prachaticích
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2020 21:29:00

Nasazujeme své síly tam, kde ostatní dávají ruce pryč

Nasazujeme své síly tam, kde ostatní dávají ruce pryč

Neziskovkou roku 2019 je hospic v Prachaticích.

V úterý 14. ledna získal prachatický Hospic sv. Jana N. Neumanna titul Neziskovka roku 2019 v kategorii Cena veřejnosti. Titul Neziskovka roku vyhlašuje a organizuje Nadace rozvoje občanské společnosti.

Výsledky byly představeny při slavnostním večeru v pražské Malostranské besedě a ocenění obdržely nejlépe vedené organizace ve třech kategoriích (malá, střední, velká neziskovka) a v Ceně veřejnosti. Právě posledně jmenovanou cenu obdržel Hospic sv. Jana N. Neumanna, o.p.s. jako výsledek hlasování veřejnosti z celé České republiky. Takřka za patnáct let svého působení tato obecně prospěšná společnost vybudovala a provozuje v Prachaticích stejnojmenný lůžkový hospic, Domov Matky Vojtěchy (zařízení pro osoby s Alzheimerovou chorobou v nejtěžší fázi tohoto onemocnění), Domácí hospic sv. Veroniky v Českých Budějovicích, Domácí hospic sv. Markéty ve Strakonicích a Domácí hospic sv. Jakuba v Prachaticích. Ve svých zařízeních dopřála důstojné umírání několika tisícům pacientů.

„Upřímně děkuji všem, kteří nás mají rádi, fandí nám a třeba poslali svůj hlas. Díky vám můžeme zase s novým elánem nasazovat své síly tam, kde ostatní dávají ruce pryč…,“ poděkoval příznivcům hospice s pohnutím v hlase jeho ředitel Robert Huneš. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama