Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.05.2021 9:26:57

Francouzští vojáci žádají vládu k tvrdému postupu proti islámské ideologii!

Francouzští vojáci žádají vládu k tvrdému postupu proti islámské ideologii!

Francouzi se už necítí ve své zemi bezpečně, neboť musí žít s neustálým strachem, který plodí islámská ideologie. Roli vlastenců hájící národní zájmy Francouzů na sebe převzala francouzská armáda, která varuje vládu před nebezpečím občanské války.

Hnutí SPD je vlastenecké a demokratické hnutí, které se zasazuje za nezávislost a suverenitu českého státu. Současnou Evropskou unii vnímáme jako chybný projekt, jenž je spojen s faktickým oslabením a likvidací národních států a národů Evropy, a naopak podporuje její řízenou islamizaci. Proto pozitivně vnímáme aktivitu jak bývalých, tak i současných příslušníků francouzské armády, kteří žádají francouzskou vládu k radikálním krokům vedoucích k zamezení islámské ideologie. 

Agentura Reuters zveřejnila 11. května 2021, že se na internetových stránkách francouzského ultrakonzervativního týdeníku Valeurs Actuelles objevil druhý otevřený dopis příslušníků francouzských ozbrojených sil adresovaný prezidentovi Macronovi, vládě i členům parlamentu, který je viní z ústupků islamistům. Autoři otevřeného dopisu sami sebe označují za vojáky, kteří do armády vstoupili teprve nedávno, jsou různých hodností i z odlišných útvarů. „Přestože se nemůžeme, při respektování pravidel, otevřeně vyjádřit, nemůžeme ale ani zůstat mlčet, neboť jde o přežití naší země,“ píše se v otevřeném dopise, který sepsali vojáci v aktivní službě. Dopis varující francouzskou vládu před ústupky islamistům a nebezpečím občanské války podepsalo více než 130.000 Francouzů. Je to už druhý takový dokument za poslední měsíc.

Koncem dubna na stránkách téhož magazínu vyšla výzva podepsaná dvaceti důstojníky ve výslužbě. Vládu varovali, že pokud se neodhodlá k důraznému zákroku proti islamistům usilujícím o „dezintegraci“ země, mohla by moc v zemi převzít armáda. Generálové ve výslužbě tak v prvním otevřeném dopise varovali před chaosem a islamismem na francouzských předměstích s tím, že situace ve Francii je vážná a že zemi hrozí několik smrtelných nebezpečí. Dopis adresovaný prezidentovi Emmanuelovi Macronovi podepsalo na 20 generálů, zhruba stovka vysokých důstojníků a přes tisíc vojáků.

Autorům první výzvy hrozí vláda zbavením vojenských výsad a anonymním autorům druhé výzvy v případě odhalení hrozí ještě horší tresty. Vojáci v aktivní službě mohou za provinění proti předpisům stanout před armádním tribunálem, který je může poslat až na pět let do vězení.

Hnutí SPD pozitivně vnímá obě výzvy a velmi vítá, že se na stranu signatářů postavila šéfka Národního sdružení Marine Le Penová, která k věci uvedla: „Jako občanka a politička sdílím vaše utrpení a nabízím vám, abyste se připojili k našemu úsilí v nastávajícím zápasu o budoucnost Francie.“ Marine Le Penová je naše kolegyně z evropské vlastenecké frakce Identita a demokracie v Evropském parlamentu a v příštím roce bude kandidovat na post prezidentky Francie.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama