Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.06.2021 7:12:50

Uděláme vše pro to, abychom zabránili vstupu imigrantům do naší republiky!

Uděláme vše pro to, abychom zabránili vstupu imigrantům do naší republiky!

Španělsko čelí náporu imigrantů z Maroka a proces vedoucí k jejich návratu zpět blokují marocké úřady.

V průběhu měsíce května se podařilo dostat rekordnímu počtu nelegálních imigrantů z Maroka do Španělska. Největší nápor byl zaznamenán v pondělí 17. května tohoto roku, kdy podle španělského deníku El País dorazilo do španělské enklávy Ceuta, která má asi 84.000 obyvatel, okolo 6.000 imigrantů z Maroka. Šlo o denní rekord počtu imigrantů. Překonali tak například počet 2.000 imigrantů, kteří loni ze 7. na 8. listopadu dopluli z Afriky na Kanárské ostrovy.

Pro hnutí SPD tyto skutečnosti potvrzují, že proces islamizace Evropy, realizovaný prostřednictvím nárůstu počtu nelegálních imigrantů z Afriky do evropských zemí, stále pokračuje. Unijní země tak postupně budou ztrácet svou národní identitu a v jejich zemích budou nadále přibývat vyznavači islámské ideologie. Vrcholní představitelé Evropské unie, potažmo Evropská komise, se s problémem imigrace neumí razantně vypořádat a jen evidují další počty nově příchozích imigrantů. My v naší zemi nechceme žádné imigranty z afrických zemí a i z tohoto důvodu požadujeme referendum o vystoupení České republiky z EU. Pro naše budoucí generace chceme zachovat Českou republiku jako prosperující, nezávislou a suverénní zemi, kterou okolní země respektují a spolupracují s ní na základě schválených dohod.

Do španělské enklávy Ceuty se obvykle imigranti z Maroka dostávají přes vysoké hraniční ploty, které přelézají, a to hromadně, aby bezpečnostní složky nestihly všechny zadržet. V takových případech jich ale bývají maximálně stovky. Jedna z takových největších masových akcí se odehrála na hranici Ceuty v červenci 2018, kdy se plot pokusilo naráz překonat na 850 imigrantů. Právě sem nyní směřuje sílící vlna afrických imigrantů. Od poloviny měsíce května se jednalo o rekordních osm až devět tisíc lidí. Španělská vláda se obává, že hromadné příchody imigrantů do Ceuty jen tak neskončí. Marocké bezpečnostní složky totiž lidem přestaly bránit v přechodu hranice. Podle Úřadu vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR) dorazilo letos do Španělska různými trasami na 9.200 imigrantů, tento údaj je ale k 9. květnu 2021 a nezahrnuje tak příchozí imigranty do Ceuty od poloviny května tohoto roku. Téměř na 5.000 imigrantů připlulo k uvedenému datu dle statistik UNHCR také na Kanárské ostrovy. (zdroj: seznamzpravy.cz)

Hnutí SPD odmítá šíření islámské ideologie a udělá vše pro to, aby zabránilo vstupu nelegálním imigrantům do naší republiky. Máte-li na otázku imigrace stejný názor, podpořte naše kandidáty za hnutí SPD v říjnových parlamentních volbách.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama