ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.02.2020 15:52:00

Bezpečná země = atraktivní partner

Bezpečná země = atraktivní partner

Informace na facebookovém profilu o konferenci Instututu moderní politiky

 Konference Bezpečná země = atraktivní partner je další z akcí našeho Institut moderní politiky, tentokrát ve spolupráci s Konrad-Adenauer Stiftung v České republice.
  1. Bezpečnost. V posledních letech jedno z nejvýraznější společenských témat. Média a politice ho zmiňují velmi často. Ale víme o bezpečnostní situaci v České republice dost?
  2. V rámci prvního panelu naší konference vystoupí Veronika Víchová z projektu Kremlin Watch, bývalý ředitel Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB) Dušan Navrátil nebo Jan Paďourek z CEVRO Institutu.
  3. Následovat bude diskuse o strategických partnerstvích České republiky. Dáváme dostatek prostředků na obranu? A proč neplníme závazky, které jsme dali při vstupu do NATO?
  4. Odpolední část bude věnována politické diskusi právě o naplňování našich závazků. V diskusním panelu vystoupí Jaroslav Bžoch, místopředseda Zahraničního výboru Poslanecké sněmovny za hnutí ANO, Pavel Žáček, místopředseda Výboru pro bezpečnost za ODS a Vít Rakušan, člen Zahraničního výboru i Výboru pro bezpečnost z hnutí STAN.

Na všechny tyto otázky budeme hledat odpověď na naší konferenci Bezpečná země = atraktivní partner. Těšíme se na vás!

Celou konferenci bude moderovat Jiří Václavek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama