ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2022 7:35:00

Kdo seje lockdown, sklízí problémy

Kdo seje lockdown, sklízí problémy

Komentář na facebookovém profilu k důsledkům plošných opatření během pandemie koronaviru

 Plošná opatření jsou škodlivá, ať už se týkají všech nebo třeba jen neočkovaných. Už nikdy bychom neměli dopustit podobné sociální experimenty, které zcela rozhodily rytmus všech generací, nejen té nejmladší.

Svobodní měli pochopení pro podobná omezení na jaře 2020, když nikdo nevěděl, o co se jedná. Všechna další plošná omezení byla pochybením vlády Andreje Babiše a později i vlády Petra Fialy. Můžete se spolehnout, že Svobodní by nic podobného nepodpořili.

"Nejenže se děti ve Švédsku díky trvalé školní docházce nepropadaly do hlubší závislosti na internetu, nejen že jak stát nezavíral restaurace a služby a provozy, nemusel pak ani platit podnikatelům za ušlý zisk. Švédsko vyhrálo i ze zdravotního hlediska. Nadúmrtí, tedy počet obyvatel, kteří zemřou jaksi navíc oproti dlouhodobému ročnímu průměru, zaznamenali Švédi ve dvou covidových letech 2020–2021 až překvapivě málo. Symbolicky nedocenitelné je, že tento nález pochází přímo od Světové zdravotnické organizace (WHO)."

Více se dočtete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama