Tomáš Vandas

předseda DSSS
  • DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.08.2019 16:53:27

VANDAS: Pedofilové jako součást tolerované menšiny? NE!

VANDAS: Pedofilové jako součást tolerované menšiny? NE!

Při letošních oslavách ideologie homosexualismu, nazvané Prague Pride, se na veřejnosti opět prezentovala Československá pedofilní komunita. Jistě nemusím obšírně vysvětlovat, co jsou pedofilové zač.

Propagace této zvrácenosti při pražských oslavách LGBT, radost pedofilů, jak se na ně lidé v průvodu usmívali a přijímali je jako „normální“ účastníky, je dalším důkazem zvrácenosti naší doby. A to vše za podpory pražského magistrátu v čele s primátorem Hřibem.

Pamatujete? Začínalo to před lety požadavkem homosexuálů a leseb na registrované partnerství s ujištěním, že nic více již nepotřebují. Nyní to postoupilo na požadavek manželství srovnatelné se svazkem mezi mužem a ženou a adopci dítěte. No a o svá „práva“ se nyní hlásí pedofilové. Budeme jim tolerovat „hraní“ si s dětmi? Co třeba zoofilové? Uzákoníme pro ně manželství se zvířaty?

Připadá mi to, jako by se svět zbláznil. Ti, co prosazují tradiční hodnoty, jsou dehonestováni, špiněni a mediálně vysmíváni. Prim ve společnosti hrají cvoci, blázni a úchylové, kteří za podpory tzv. neziskovek usilovně pracují na boření civilizace, která byla vždy nositelkou pokroku.

Veřejná prezentace pedofilů je nepřijatelná a odporná. A takovým snahám je nutné se razantně postavit.

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama