Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.07.2019 9:16:58 - d.chrobockova

Prý chcete přijímat muslimské ženy

Pane Okamuro, slyšela jsem, že jste pro přijímání osamělých imigrantek a dětí do Česka. Chcete prý pomoci zneužívaným muslimským ženám. Je to pravda? Souhlasím, že děti a osamělé ženy se nejsnáze integrují a integrovaná muslimská žena či dítě má v Evropě šanci získat vzdělání, práci a nezávislost na muslimské komunitě. Což je jedna z možností, jak eliminovat jejich vysokou porodnost a zabránit indoktrinaci ideologiemi neslučitelnými s naším právním systémem. Jak chcete ale ověřit, že žena je skutečně osamělá, že za ní časem nepřicestuje "zapřený" manžel? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.07.2019 12:37:11 - Tomio Okamura
Nechceme přijímat žádné nelegální imigranty a to ani ženy. Veškeré problémy se musí řešit tam, kde vznikají a v místě těchto problémů je třeba pomoci a hlavně nevyvolávat konflikty, ze kterých potom imigrace jako taková vzniká. Obrovským problémem je to, že pokud kohokoli přijmeme jsme následně povinni přijmout i jeho všechny rodinné příslušníky na základě zákona o slučování rodin a zde vidíme velký problém.