Úsvit - Národní Koalice

  • Úsvit
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.08.2016 22:16:00

Praha je naše! Úsvit s BPI demonstrují proti Merkelové po celém městě

Praha je naše! Úsvit s BPI demonstrují proti Merkelové po celém městě

Úsvit s Blokem proti islamizaci svolávají na čtvrtek do hlavního města celou sérii demonstrací při příležitosti návštěvy spolkové kancléřky Angely Merkelové.

Odmítáme její plány na přerozdělovací kvóty, politiku otevřených dveří pro imigranty i její útoky na suverenitu členských zemí EU.

„Merkelová se dnes svými názory řadí po bok levicových extrémistů. Ještě horší ale je, že své postoje vyváží do ostatních zemí a implementuje v rámci EU. Neschopnost Evropy uzavřít hranice a ochránit občany před islamizací je především její odpovědnost. Chceme jí jasně ukázat, že Praha je naše české město a že zde Merkelovou ani její aktivity nechceme. To, že jím sem premiér Sobotka pozval, je vyslovená provokace,“ řekl ke čtvrtečním akcím předseda strany Miroslav Lidinský.

Proti-Merkelovské demonstrace proběhnou v Praze na několika místech a budou kopírovat její pražský program. Dopoledne zahájíme naše akce před Úřadem vlády, kde přineseme premiérovi k podpisu celoevropskou petici Pevnosti Evropa proti imigrační politice EU a kvótám. Reagujeme tak na názorové vývrtky premiéra Sobotky k problematice imigrace a budeme požadovat, aby je svým podpisem stvrdil.

Český oktoberfest aneb českým pivem a bavorskou klobásou proti islamizaci

K mediálním spekulacím, kdo bude demonstrovat před ČVUT, sdělujeme, že toto místo má rezervováno BPI a je jediným subjektem, který zde ve čtvrtek může vyjádřit svůj názor. Chceme také upozornit, že v rámci organizačních opatření nebudeme moci na tomto místě tolerovat případné další akce.

Od 17 hodin se demonstrace přesune na Prašný most k Pražskému hradu, kam kancléřka přijede za českým prezidentem Zemanem. Poslední akce se uskuteční od 18:30 před Lichtenštejnským palácem, kde má mít Angela Merkelová závěrečnou oficiální večeři. My zde v kontrastu s tím uspořádáme akci „Český oktoberfest aneb českým pivem a bavorskou klobásou proti islamizaci“.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama