Ing. Stanislav Mrvka

1. místopředseda hnutí Změna 2020
  • Změna
  • Jindřichův Hradec
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2020 8:20:12

Přestaňme si honit politická trička

Přestaňme si honit politická trička

Češi se dokážou v době krize semknout. Stará pravda sice stále platí, ale je taková nějaká pokroucená.

 

Zatímco se zdravotníci a ostatní složky se snaží nám ostatním pomáhat jak nejlépe dovedou, občané nabízejí pomoc, šijí roušky které měly být v zásobách v dostatečných počtech, soukromníci nabízejí vozidla k rozvozu zásob, politici se opět moc nevyznamenali.

Proč si to myslím? Z mého pohledu je zřejmé, že opět neodolali využít příležitosti, aby se stranicky nepochlubili, jak to dělají dobře a nezištně. Koalice se chválí, opozice kritizuje. Věřte, že občanovi je úplně putna, kdo mu pomáhá. Má nějaké nezbytné potřeby a očekává, že se o něj v době krize někdo postará. Toto očekávání není pravé ani levé, není prostě stranické. Je to víra ve státní instituce. A tak bych očekával, že se politici přestanou hašteřit kdo to dělá hloupě a kdo by to dělal lépe. Bylo by vhodné tyto půtky nechat na dobu klidu. Po ukončení krize bude nezbytné celou situaci řádně vyhodnotit, hrdiny ocenit, nedostatky odstranit a vrátit se k běžnému životu.

 A tak prosím všechny, aby si přestali honit politická trička na neštěstí lidí

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama