Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.11.2020 18:04:00

STANu a Petru Kulhánkovi nejde o náš kraj

STANu a Petru Kulhánkovi nejde o náš kraj

Komentář na facebookovém profilu k povolebnímu dojednávání v Karlovarském kraji.

Přátelé, velmi mě mrzí, že jsme opět poslední kraj, kde není vytvořena koalice a ráda bych Vám vysvětlila, proč tomu tak je. Tím hlavním důvodem je, že si Petr Kulhánek usmyslel a umanul, že bude hejtmanem za každou cenu. Co na tom, že volby nevyhrál, hejtman, nebo nic!

Ono tomu tak není poprvé, již před čtyřmi lety, když jsme vyjednávali koalici, přišel na jednání a řekl: „Jste nám ochotni dát hejtmana?” A moje odpověď logicky zněla: „Petře, my jsme vyhráli volby. Když jsi ty vyhrál volby v Karlových Varech, určitě ti nedávalo smysl, že by měl být primátorem někdo jiný než ty.“

Teď je situace podobná, jen my na postu hejtmana nelpíme, chceme situaci odblokovat a dohodnout se. Na druhé straně pro to Petr Kulhánek obětuje v podstatě cokoliv. Byl by schopný uplácat nesourodý slepenec, který bude pojit pouze to, že nejsou v hnutí ANO. Aby to drželo pohromadě, rozdají se placené funkce všem. To je totiž dobré lepidlo. Nejdůležitější zpráva pro všechny občany kraje je jasná. STANu a Petru Kulhánkovi nejde o náš kraj a o lidi, co v něm žijí, jde mu jen o osobní ambici. Klidně za to dá peníze nás všech z rozpočtu kraje na placené funkce. Nehledá program, který by chtěl přinést. Jeho programem je anti ANO, třebaže ANO vyhrálo a občané tak ocenili jeho práci. Výsledek bude jediný. Další znechucení voličů a nepěkná budoucnost pro nás všechny.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama