Mgr. Libor Bláha, MBA

  • SPD
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.07.2021 14:53:55

Přátelské gesto Generálního konzulátu Ruské federace v Brně

Přátelské gesto Generálního konzulátu Ruské federace v Brně

Generální konzul vyjádřil lítost nad neštěstím, které postihlo jižní Moravu a přidal nám k vezenému materiálu několik krabic světoznámých tulských perníků pro děti z postižených míst.

Mezi lidmi v České republice se po ničivém tornádu na Hodonínsku a Břeclavsku rozběhla obrovská vlna solidarity a každý pomáhá jak může. Zapojili a zapojují se i členové hnutí SPD. Shodou okolností ve stejný den, kdy jsme s jihomoravskými poslanci jeli předat materiální pomoc postiženým obcím jsme předtím měli (Libor Bláha a Jan Hrnčíř) schůzku s generálním konzulem Ruska v Brně, panem Alexandrem Alexandrovičem Kalačevem (na fotografii uprostřed).

Pan generální konzul vyjádřil lítost nad neštěstím, které postihlo jižní Moravu a když se dozvěděl, že máme namířeno do postižené oblasti přidal nám k vezenému materiálu několik krabic světoznámých tulských perníků pro děti z postižených míst, aby jim tak alespoň trochu zpříjemnil těžké chvíle po přírodní katastrofě.

Chtěl bych generálnímu konzulovi i zaměstnancům konzulátu poděkovat za přátelské gesto vůči obyvatelům jižní Moravy, kterého si velmi vážíme. Děkujeme, takto jednají přátelé!



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama