Petr Orel

  • SZ
  • Nový Jičín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.11.2021 17:33:00

Nová vládní opatření jsou chaotická a k ničemu

Nová vládní opatření jsou chaotická a k ničemu

Komentář na facebookovém profilu k zákazu adventních trhů

 Osobně jsem sice zastáncem spíše tvrdších opatření v souvislosti s vývojem šíření koronaviru, a určitě zastáncem očkování, protože nevidím jinou cestu jak z toho ven. Nicméně nabývám dojmu, že nová vládní opatření jsou chaotická a k ničemu, zatrhnout vánoční trhy, ale nechat otevřená obrovská nákupní centra, to mi hlava nebere.

Vánoční trhy se mohly zachovat s nějakým omezením, ale nebrat lidem, a především dětem, vánoční atmosféru.

Když jsem trávil sváteční 17. listopad pracovně v Praze, tak jsem měl v úmyslu navštívit z piety Národní třídu. Když jsem uviděl to obrovské množství koncentrovaných lidí, kterými bych se musel prodírat, tak jsem nabyl dojmu, že tam může jít jenom někdo, kdo si chce jít pro Covid-19, to jsem nechtěl, už jsem si ho „užil“ hodně na jaře. Raději jsem si listopadové události připomněl z uctivé dálky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama